Efter graviditeten: Er du træt af din mor-krop?

Sådan slipper du af med mor-kroppen.
Sådan slipper du af med mor-kroppen.
Mange kvinder oplever at kroppens udseende forandres en hel del, når de først har været gravide, født og ammet et barn. Dette er selvfølgelig helt naturligt, men alligevel er mange kvinder kede af deres kroppe, og savner deres stramme maveskind og faste bryster.

Nogle kvinder oplever, at deres bryster begynder at hænge, andre oplever at de bliver meget store og andre igen, at de bliver små. Alle kroppe er forskellige, men det er op til dig alene, om du vil gøre noget ved det.

Noget, der kan afholde nogle fra en brystoperation med brystimplantater, er bekymringen om at det vil gå ud over evnen til at amme efterfølgende. Det er en naturlig betænkelighed at have, da der jo er tale om et indgreb, der involverer brystet. Dog behøver du ikke være bange for dette hos Pfeiffer Plastikkirurgi, da vi ikke skærer igennem kirtelvævet ved indsættelse af implantaterne, og derfor vil vævet og din evne til at amme være intakt.

Der findes en lang række brystoperationer og brystforstørrelser, alt efter hvilket behov du måtte have. Man kan få brystforstørrelse med enten runde eller dråbeformede implantater, brystløft, brystreduktion eller reduktion af brystvorter.

Typer af operationer

Brystforstørrende operation med implantater

Hvis du er ked af manglende fylde af din barm eller ønsker at genskabt formen efter graviditet og amning, kan en brystforstørrelse med implantater være en mulig løsning. Uanset hvilket behov du måtte have, hjælper vi dig med at vælge den rette størrelse, så du kan få de bryster, du ønsker dig.

Brystforstørrende operation med eget fedt

En brystforstørrende operation med eget fedt giver dig større bryster uden brug af fremmedlegemer. Ved operationen foretages en fedtsugning og det fjernede fedt sprøjtes derefter ind i brysterne. Det er ikke alle patienter der er egnet til denne type operation. Du vil ved forundersøgelse i samråd med din kirurg drøfte om det er en mulighed for dig.

Læs også:  Kosttilskud for gravide: Se her, hvilke du må tage

Brystløft

Hvis dit bryst hænger eller er blevet slapt, kan et brystløft genskabe brystets placering og form. For at opnå det bedste resultat, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at kombinere brystløft med et implantat, særligt hvis man ønsker mere fylde opadtil i brystet.

Brystreduktion

Hvis du generes af en stor og tung barm, kan en brystreduktion afhjælpe problemet. I nogle tilfælde vil en stor barm resultere i en krop, der ser uharmonisk ud. Ved at reducere størrelsen på barmen og gøre brysterne mindre formes dine bryster, så de bliver mere proportionelle med resten af kroppen.

Reduktion af brystvorter

Hvis du synes, at dine brystvorter enten er for store, for brede eller sidder for højt eller lavt på brystet, kan dette korrigeres og reduceres med en reduktion af brystvorterne.

Maveskind

Er du derimod fint tilfreds med dine bryster, som naturen nu engang har skabt dem, men synes derimod dit maveskind er blevet slapt? Så kan Phillip Pfeiffer hjælpe dig med en maveskindsoperation.

Mommy Makeover

Du kan også gå hele vejen og få en ’Mommy Makeover’, hvor du både får din flade mave og talje tilbage, samt dine faste og ungdommelige bryster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Sådan sover dit barn trygt
Læs mere

Sådan sover dit barn mest trygt og bedst

Børn kan blive urolige om natten, især mindre kan have det svært med, at være alene i et mørkt rum. De fysiske rammer omkring dit barns sovested er vigtige, hvis barnet skal sove ordentligt og få hvilket helt ud. Forældrene kan gøre mange ting for, at skabe de bedste og mest trygge rammer for barnet.
Læs mere
Læs mere

Genbrug: Giv dine børn brugt og bæredygtigt legetøj

Det er in at købe brugt, og denne trenden er også ved at brede sig til legetøj. Vi er blevet meget mere bevidste omkring plastikforbrug, og siden de fleste former for legetøj er lavet i netop plastik, er dette noget man kan købe brugt hvis man ønsker at være mere miljøbevidst. Læs med her om hvordan du finder bæredygtigt, fantastisk legetøj!
Læs mere