3 gode grunde til at vælge en ladcykel

En ladcykel er det perfekte transportmiddel til børnefamilien, og samtidig er den et oplagt alternativ til bilen. Du bør vælge en ladcykel af mange årsager, og herunder følger tre af slagsen.

1: En ladcykel er det perfekte transportmiddel for familien

Vælger du en ladcykel, så får du nemt ved at transportere dine børn fra A til B. Du kan tage dine børn med på tur i ladet af elcyklen, uanset om I befinder jer i byen eller i naturen. Det er den oplagte måde at transportere familiens yngste medlemmer, og der er rig mulighed for at opleve naturen, fordi I kan suse gennem cykelstierne i både skove, parker og andre steder.

Samtidig får du mulighed for at trille ubesværet igennem myldretrafikken, da du ikke skal bekymre dig om at holde i kø på samme måde, som hvis du kørte i bil. Derfor er ladcyklen det perfekte transportmiddel for den travle børnefamilie, som samtidig får en hyggelig oplevelse ud af at cykle sammen frem for at sidde bag i bilen.

Gennem de seneste år er der desuden blevet optimeret på ladcyklerne, så de i dag er langt sikrere end før i tiden. Her er samtidig et øget fokus på komfort, hvilket gør ladcyklen til et udemærket alternativ til bilen. Du kan vælge forskellige typer af tilbehør, og der kan som regel være op til fire børn ad gangen med i en ladcykel.

2: Skån miljøet og få motion samtidig

En anden klar fordel ved at vælge en ladcykel er, at du skåner miljøet. Når du vælger en ladcykel frem for bilen, så mindsker du din families CO2-udledning – og dét er værd at have med i dine overvejelser. En ladcykel på el udleder i gennemsnit omkring 10 gange mindre CO2 end en mellemstor bil, og derfor er det altså et væsentligt mere miljøvenligt valg.

Læs også:  Styrk dit parforhold med en parterapeut: Tips til at skabe balance i familielivet

Selvom det er en miljøvenlig løsning, så er den ofte tung at håndtere, hvis du har børnene med. Derfor er det en god idé at vælge en elcykel med lad, så turen både bliver lettere og hurtigere. På den måde kan du nemt cykle op ad stejle bakker med ungerne foran, samtidig med at turen frem og tilbage fra institutionen bliver let som en leg.

3: Du kan have indkøbene med i ladet

En tredje fordel ved at vælge en ladcykel er, at det er nemt at transportere store indkøb hjem, uden at du skal gøre brug af bilen. Ladcykler har masser af plads, og hvis du vælger en ladcykel med el, så bliver det nemt at transportere selv de helt tunge ting hjem, uanset om du handler ind i IKEA eller i supermarkedet.

De fleste ladcykler har en kapacitet på omkring 100 kilo i ladet, og derfor kan du i langt de fleste tilfælde bruge den som erstatning for din bil. Det bliver nemmere at handle stort ind, og samtidig er det også ideelt at bruge den til erhvervskørsel, hvis du vil slippe for at skulle betale dyre parkeringsafgifter eller at lede efter en parkeringsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like