Skab et økologisk og bæredygtigt børneværelse med Filibabba

Vi er efterhånden blevet så bevidste om miljøet, at det fylder meget for de fleste familier i hverdagen. Når der skal indrettes børneværelse kan man hurtigt ende med løsninger, der hverken er økologiske eller bæredygtigt produceret. Det laver Filibabba om på, med deres tekstilvarer i 100% økologisk bomuld. Samtidig har alle Filibabbas produkter været gennem en bæredygtig produktion, med en stor omtanke til de mennesker, der har været med i produktionen.

Du finder et stort udvalgt på www.littlehappy.dk/filibabba, hvor du kan få alt hvad du skal bruge, når du får et barn. Filibabba producerer baby- og børne interiør i høj kvalitet, med et smukt skandinavisk udtryk. Filibabbas produkter er holdt i farver fra den nordiske historie, og du kan derfor med sikkerhed finde noget fra Filibabba, der passer perfekt ind i et moderne dansk hjem. Filibabbas produkter er holdt i rolige designs, så du kan bruge dem i hele hjemmet.

Filibabba til enhver smag

Der findes mange forskellige produkter til børn, fra Filibabba, og du kan være sikker på, at de alle sammen er gode for både dit barn og miljøet. Filibabbas designs er holdt i et roligt udtryk, samtidig med at det er nogle rigtig flotte produkter. Filibabba skaber et unikt univers, som er fyldt med kærlighed og omtanke for miljøet, hvilket særligt kommer til udtryk i alle Filibabbas tekstilprodukter. Filibabbas tekstilprodukter er GOTS-certificerede, hvilket betyder at alle produkterne har gennemgået en miljøvenlig og bæredygtig produktion. Du kan derfor trygt bruge produkterne fra Filibabba, fordi dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelig kemi. Samtidig er du også med til at passe på vores miljø, når du køber bæredygtige produkter. Når Filibabba samarbejder med leverandører, sørger de for at de imødekommer ISO-standarder, så arbejdsforholdene er ordentlige. Filibabba skaber de mest unikke produkter, og de mest populære produkter fra Filibabba er:

  • Babynest – Filibabba var de første på det danske marked, der producerede en babynest i 2015. Siden hen er Filibabba babynest blevet reproduceret, så den opfylder sikkerhedskravene. Filibabba babynest vokser med barnet, fordi den kan bruges fra barnet er nyfødt og helt op til barnet er færdig med at bruge sengerand i sengen. Den bløde kant fra babynesten kan nemlig tages af, og bruges som sengerand. Derfor får dit barn glæde af sin Filibabba babynest i mange år.
  • Aktivitetsnest – Mange børnefamilier elsker, når noget til børn er multifunktionelt og kan bruges i mange år. Den smarte aktivitetsnest fra Filibabba har et eksklusivt udtryk, med sit quiltede stof, og så har den så mange funktioner. Aktivitetsnesten kan først og fremmest bruges som aktivitetstæppe for dit barn, den kommer nemlig med to bøjler, hvor du kan tilføje en masse legetøj. Bøjlerne kan tages af, og så har du en lille kravlegård til dit barn. Når dit barn er blevet større, kan du folde siderne ned, og så har du et fantastisk legetæppe til dit barn.
  • Legetæppe – De populære legetæpper fra Filibabba, er enormt flotte og passer perfekt ind i det moderne hjem. Et Filibabba legetæppe er godt når det lille barn skal lege på gulvet, så du er sikker på at der ikke trækker kulde op til barnet. Et Filibabba legetæppe kan også bruges som bund i en hule, som underlag i en sansegynge eller bare som det fantastiske legetæppe, som det er.
  • Sengetøj – Filibabba har skabt det lækreste sengetøj, i et flot skandinavisk udtryk. Filibabba baby sengetøj og Filibabba junior sengetøj er produceret i 100% økologisk bomuld, og dit barn kan trygt putte sig ned i det lækre og bløde sengetøj fra Filibabba. Filibabba sengetøj kommer i et stofpose, der passer til sengetøjet, som nemt kan bruges til opbevaring af legetøj eller til at tage med på tur.
Læs også:  Børnepsykolog: Hvornår bør jeg søge professionel hjælp?

Filibabbas unikke univers

Filibabba har skabt et populært univers, som er fyldt med produkter der er med til at gøre hverdagen nemmere for de travle børnefamilier. Filibabbas univers har baby- og børne interiør, der både taler til børnene og de voksne. Filibabbas unikke produkter er sjove for børnene, med deres til tider finurlige detaljer, samtidig med at produkterne er holdt i flotte farver og rolige designs, så produkterne sagtens kan være en del af hjemmet, uden at tage fokus fra den øvrige interiør.

For Filibabba er det vigtigt, at børn vokser op i trygge rammer og med et velbevaret miljø. Filibabba tager meget hensyn til miljøet i alle deres produkter, og derfor er alle produkterne skabt ved en bæredygtig produktion. Mange af Filibabbas produkter har flere forskellige funktioner, så jeres familie ikke hele tiden behøver at købe nyt, for at skåne miljøet og gøre det nemmere for jeres familie i en travl hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like
Sådan sover dit barn trygt
Læs mere

Sådan sover dit barn mest trygt og bedst

Børn kan blive urolige om natten, især mindre kan have det svært med, at være alene i et mørkt rum. De fysiske rammer omkring dit barns sovested er vigtige, hvis barnet skal sove ordentligt og få hvilket helt ud. Forældrene kan gøre mange ting for, at skabe de bedste og mest trygge rammer for barnet.
Læs mere