Sommertøj til børn: Gode råd til at vælge det rigtige

Leder du efter sommertøj til børn, der både er praktisk og beskytter mod solens UV-stråler? Så bør du læse med herunder, hvor du får en række gode råd ti, hvordan du vælger det helt rigtige sommertøj til børn.

Når sommeren begynder at nærme sig, og det er tid til at pakke vintertøjet væk, melder der sig et behov for at vælge det rette sommertøj til børnene. Det kan dog være svært, for der er mange forskellige former for sommertøj til børn, så hvad skal du vælge?

Denne guide er udarbejdet med henblik på at hjælpe dig, der er i tvivl om, hvad du skal gå efter, når du skal vælge sommertøj til dit barn. Herunder følger derfor en række gode råd til, hvordan du vælger det helt rigtige sommertøj til børn.

Skal jeg bare vælge det billigste?

Der findes masser af producenter, som hvert år lancerer kollektioner med sommertøj til børn til en fair pris, hvor alle har råd til at være med. Det er dog ikke altid en god idé at vælge de mærker, der er billigst – i hvert fald ikke, hvis du sigter efter god kvalitet, der kan holde i lang tid.

Hvis du vil have sommertøj til børn af høj kvalitet, kan det være en god idé at gå efter det, der er produceret af de danske brands. Der findes efterhånden mange danske mærker, der producerer børnetøj, og det er ofte af høj kvalitet.

Du bør derfor gøre op med dig selv, om du går efter look og kvalitet, eller om du er mere interesserede i at få billigt sommertøj til børn, der måske ikke holder så længe, men som til gengæld ikke ruinerer dig.

Det gør sig gældende, uanset om du er på jagt efter babysandaler, t-shirts, solhatte, shorts eller noget helt femte. Der findes masser af forskellige producenter, du kan gå efter, men en god idé er at vælge et af de mærker, der både leverer kvalitet og samtidig holder sig til et nogenlunde prisniveau.

Læs også:  Få mere tid i hverdagen (og til børnene) med disse 7 tips

Det rigtige sommertøj dit barn mod UV-stråler

Som forælder er det rarat at vide, at ens barn er beskyttet mod solens UV-stråler i løbet af sommeren – samtidig med at han eller hun naturligvis føler sig godt tilpas. Noget sommertøj til børn er produceret, så det kan modstå solens UV-stråler og dermed har en beskyttende effeekt.

Det er essentielt, at du vælger det rigtige sommertøj til børn, hvis du vil sikre dig, at solens stråler ikke kan trænge igennem. Der er flere forskellige mærker, der producerer UV-sikkert børnetøj, men det kræver, at du undersøger det, før du køber, hvis du vil være sikker.

De danske modebrands Ej Sikke Lej og Katvig tilbyder sommertøj til børn, der beskytter mod solens UV-stråler. Det er en god idé at kigge efter bogstaverne ‘UPF’, når du investerer i sommertøj til børn, da det er det, der definerer, hvor beskyttende tøjet er.

Betegnelsen vil være efterfulgt af en værdi fra 15 til 50, ligesom vi kender det fra solcreme. Sommertøj med UPF 50 har den højeste værdi, og den lukker maksimalt 2,5 % af solens UV-stråler ind. Det er derfor dette mærkat, du bør gå efter, hvis du vil sikre dit barn bedst muligt mod solens UV-stråler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like