Arbejd hjemmefra: 4 jobs, du kan varetage fra hjemmet

Arbejd hjemmefra og få mere tid til familien.
Arbejd hjemmefra og få mere tid til familien.
Savner du mere tid til familien? Med et job, hvor du kan arbejde hjemmefra, får du en mere fleksibel arbejdsdag, og du får mere tid til din familie. Herunder får du 4 bud på jobs, der tillader, at du arbejder hjemmefra.

Leder du efter et nyt job, hvor du, langt hen ad vejen, selv kan planlægge dine arbejdstider, arbejde selvstændigt og hjemmefra – og endda strukturere det, så du får mere tid til din familie? Se her, hvilke jobtyper der tillader, at du arbejder hjemme fra. 

Du bestemmer selv, om du vil arbejde hjemmefra på deltid, eller om du vil gøre det til en fuldtidsstilling. Faktisk er der fuldstændigt frie rammer, og langt hen ad vejen bestemmer du selv, hvor meget du vil tjene.

#1: Tekstforfatter

Er du skarp i kommunikation og tekstforfatning er et job som tekstforfatter lige noget for dig. Som tekstforfatter vil du kunne strukturere din egen arbejdstid og arbejde selvstændigt hjemmefra. 

Det kræver ikke meget mere end en computer, at du er skriftligt dygtig, velformuleret, har styr på grammatik og kan være kreativ med dit sprog. Det er et plus, hvis du tidligere har arbejdet med tekstforfatning eller SEO, men dette stille oftest ikke som krav.

Et job som tekstforfatter indeholder en bredt spektrum inden for tekstforfatning, hvor det er muligt at skrive tekster til undersider til webløsninger, produktbeskrivelser for virksomheder, artikler til blogs, nyhedsbreve, opdatere allerede eksisterende tekster og meget mere. 

Arbejdstider som tekstforfatter kan variere fra 10 timer til mange timer ugentligt. Du får nogle tekster du skal skrive, hvortil du har nogle deadlines at overholde. Det derimellem kan du selv planlægge og strukturere. 

#2: Phoner

Kan du lide at sælge og er du energisk, målbevidst og ferm til at snakke i telefon vil du med et arbejder som phoner have mulighed for at arbejde hjemmefra. Som phoner har du rig mulighed for at arbejde selvstændigt og selv have indflydelse på hvordan din arbejdsdag skal forløbe.

Læs også:  Sådan kan hele familien være kreativ med bølgepap

Jobbet omhandler primært at lave opsøgende salg per telefon, hvor to dage aldrig vil være ens. Du kan ofte selv vælge arbejdstimer, minimum 10 timer ugentligt, hvor du blot har nogle mål der skal nås.

#3: Medhjælper for rejsebureau

Som medhjælpende for et rejsebureau har du mulighed for at arbejde med salg, kundeservice og booking, hvor du hjælper og rådgiver kunder via telefonen og online. Endvidere kan jobbet bestå af at behandle online bookinger og udarbejdelse af rejsetilbud. Det er en fordel at du har flair for at snakke i telefon og er salgsorienteret. 

Arbejdstiden variere fra sæsonen, hvor der er mest arbejde i sommerperioden. En del af jobbet indeholder mulighed for at arbejde selvstændigt hjemmefra, hvor andre arbejdsområder skal varetages på kontoret. 

#4: Mødebooker

Som mødebooker har du ansvar for at skabe kontakt mellem kunde og virksomhed, dertil sælge ideen om virksomhedens produkter og samarbejde med salgskonsulenter, hvor du er ansvarlig for at administrere mødekalender og booke møder.

Er du entusiastisk, udadvendt og er god sprogligt via en telefon, er mødebooker et god valg af job for dig. Som mødebooker er man en vigtig brik for firmaet, da det er dig der skaber forbindelse mellem kunde og virksomhed. Oftest udbydes denne type job som fuldtid, hvor det kan forventes at du har erfaring inden for virksomhedens branche. Du kan dog også finde et job som mødebooker på deltid.

Vil du have mere inspiration til, hvilke jobs du kan varetage fra hjemmet? Klik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like