Bliv freelancer: 3 jobs du kan varetage hjemmefra, så du får mere tid til familien

Det kan være svært at få tid til det hele, når man har en familie og et arbejde, der skal passes. Hvis du er villig til at tage en chance og kaste dig ud i livet som selvstændig, har du dog mulighed for at få mere tid til at pleje familielivet. Her får du 3 bud på freelance-stillinger, som du kan varetage hjemmefra.

I den moderne verden er der mange ting, der skal ordnes i løbet af en dag – især, hvis du har en familie, som også skal passes. I mange tilfælde resulterer det i, at vi bliver ramt af stress, hvilket hverken er sundt for dig eller din familie.

Herunder finder du derfor en række muligheder, du kan overveje, hvis du vil have mere tid til familien og samtidig undgå at du bliver ramt af stress. Freelance-jobbene kan nemlig varetages hjemmefra, så du samtidig sparer transporttiden til og fra arbejde.

#1: Webmaster

Hvis du har forstand på WordPress og hjemmesider generelt, kan du nemt gøre det til en levevej. De fleste virksomheder har behov for en, der løbende kan sikre, at plugins og lignende er opdaterede på deres hjemmeside.

Du kan se et eksempel på, hvad du kan arbejde med på Webmasterservice.dk. Her kan du købe en pakke til 175 kr. om måneden, der inkluderer alt fra opdatering af plugins til backup og generel vedligeholdelse. 

Hvis du synes, det lyder interessant, kan du forsøge dig med samme koncept. Det kræver naturligvis, at du har nogle kunder, hvis du skal kunne leve af det, hvorfor det er en god idé at beholde dit nuværende arbejde, indtil du har fundet nok kunder.

#2: Tekstforfatter

Alle, der driver en hjemmeside eller webshop, har løbende brug for tekster. Hvis du er god til at skrive, kan du på kort tid lære, hvordan du skriver tekster, som bliver opfanget af Google. Når du har styr på det, kan du begynde at sælge dine tekster. 

Læs også:  6 uundværlige tips: Sådan gør du vasketøjet mindre besværligt

Start med at sælge dem til en lav pris, hvorefter du løbende kan hæve prisen, så du bedre og bedre kunder. På sigt vil du kunne leve af det, hvis du blot er ihærdig og villig til at lægge nogle kræfter i det til at starte med.

#3: Bliv telefonsælger

Hvis du ikke har noget imod at tale i telefon og være opsøgende, kan du få et job som telefonsælger, der kan varetages hjemmefra. Det kræver naturligvis, at der er ro omkring dig, så børnene ikke kommer og forstyrrer midt i det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like