Brætspil til familien: 4 brætspil, hele familien kan samles om

Brætspil for hele familien
Brætspil for hele familien
Efteråret nærmer sig, og det er blevet kolderes, så det er tid til at rykke indenfor og finde brætspillene frem. Derfor får du her 4 brætspil, som hele familien kan samles om.

Når bladene begynder at falde af træerne og efteråret så småt begynder at melde sin ankomst, bruges mere tid indendørs. For at undgå at alt tiden bruges foran fjernsynet  – den evige tidsrøver – er det hyggeligt som familie at kunne samles om et brætspil.

Med et brætspil hvor hele familien kan være med, både voksne og børn, vil i få en masse gode stunder sammen rundt om sofabordet. Her er der både tid til ny læring, sjov, hygge og konkurrence. 

Lad dig inspirere af disse 4 brætspil for hele familien, så du og din familie kan imødekomme efterårets mange hyggeligt stunder.

1. Partners

Partners har vundet stort indpas i de danske hjem, hvorfor mange også har det liggende. Hvis du ikke  allerede har det stående i skabet, er Partners et sjovt brætspil hvor man samarbejder i hold om at vinde. 

Man kan godt kalde Partners for en udvidet udgave eller en nyfortolkning af Ludo, hvor du i stedet for at slå med en terning har fire kort på hånden. I dette brætspil skal du både tælles, tænkes taktisk og samarbejds. 

Info: 

Fås også som Partners Plus

Antal spillere: 4 spillere
Alder: Fra 8 år 

2. Ticket to ride New York

Dette brætspil er hurtigt og nemt  at lære og garanterer sjov, for hele familien. Her skal du på en tur rundt i New Yorks gader anno 1960’erne, hvor du vil kunne se alle de store seværdigheder, såsom Empire State Building og Times Square.

I brætspillet får du point, når du placerer dine taxier, og der er bonuspoint at hente, når du forbinder din rute med de mange turistattraktioner, som The Big Apple har at byde på. 

Læs også:  Arbejd hjemmefra: 4 jobs, du kan varetage fra hjemmet

Info: 

Fås også som Ticket to ride Europe og mange flere.
Antal spillere: 2-4 spillere
Alder: Fra 5 år

3. Trivial Pursuit familieudgave

Trivial Pursuit har eksisteret i mange år, og er efterhånden en klassiker, som er at finde i mange danske hjem. Med familieudgaven vil i alle kunne være med, da der er lavet børnekort, så børn helt ned fra 8 år kan spille med. 

I familieudgaven er der 2.400 spørgsmål, så der burde være nogle I alle kan svare rigtigt på i kampen om at få fyldt ostehjulet med farverige oste først. Spillet tager cirka 45-60 fornøjelige og hyggelige minutter. 

Info:

Fås også som Trivial Pursuit Classic eller med diverse temaer, såsom Harry Potter eller Dinosaurs.
Antal spillere: Minimum 2 spillere
Alder: Fra 8 år

4. Settlers of Catan

Settlers of Catan er et strategispil, hvor hver spiller starter med to veje og to landsbyer. Derfra gælder det om at bygge flere veje, byer og meget mere, hvor det kan være en fordel at være den hurtigste til det. 

Spillet har mange udvidelser, og er også at finde online spil samt som computerspil. Det er en god idé at starte med grundspillet, derfra kan du altid udvide. 

Info:

Fås også som Catan Junior, med andre diverse temaer og har mange udvidelser
Antal spillere: 3-4 spillere
Alder: Fra 10 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like