Det skal I lave: 4 sjove aktiviteter for far og søn

Sponsoreret indhold: De fleste drenge elsker at lege vildt, og helst med fuld fart og spændingen skruet op på højeste volumen. Legebarnet forbliver ofte i den voksne mand, også når han bliver gammel. Her er 4 aktiviteter, der egner sig perfekt, når far og søn skal have det sjovt og lave drengestreger.

#1: Tag ud og køre i gokarts

Gokart er den perfekte aktivitet for både børn og fartglade voksne. De fleste børn har stiftet bekendtskab med gokarts i fritidsinstitutionerne. Du ved, dem der accelerer ved hjælp af pedalerne. Men hvorfor ikke spæde det lidt op? Tag en tur på en rigtig gokartbane og få farten helt op i gear.

#2: Skyd til måls i haven

Brug formiddagen på at bygge en slangebøsse og afhold en skyde-konkurrence i haven. Find noget at skyde til måls efter, så I kan duellere. Hvis sønnik er gammel nok, kan I også bruge et luftgevær til at skyde til måls med.

Vælger i sidstnævnte løsning, så husk at undersøg, om I må skyde til måls i jeres egen have. Find mere info om, hvornår du må bruge luftgevær i egen have her.

#3: Tag et slag fodbold

Hvem elsker ikke fodbold? Hvis der er noget, far og søn kan enes om, så er det, at der ikke findes noget bedre end at sparke til en bold. Har I ikke et mål i haven, kan I bruge næsten alle genstande som målstolper, så I kan få stablet en duel på benene. Hvem vinder mon?

#4: Lav mad på bål

Intet er så vildt og voldsomt som åben ild. Samtidig er det hyggeligt med bål, så hvorfor ikke udnytte det til at tilberede et godt måltid. I kan bruge flere timer på at bygge et bålsted i haven, hvor I kan riste snobrød, pandekager, popcorn og skumfiduser. En sikker vinder.

Læs også:  Styrk dit parforhold med en parterapeut: Tips til at skabe balance i familielivet
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like