Sådan kommer du i gang med at date efter skilsmissen

Enhver skilsmisse er hård og modbydelig, men på et tidspunkt øjner man lys for enden af tunnelen og mærker atter lysten til at date igen. Hvis du netop er blevet ramt af denne lyst, er du landet det helt rette sted. Heri artiklen kommer vi nemlig ind på, hvordan du kan begynde at date igen efter en skilsmisse.

En skilsmisse er frygtelig. Ens verden falder på få øjeblikke sammen, og man skal til at føre et helt nyt liv. Det er sgu svært, og det kan tage rigtig lang tid at komme over en skilsmisse. Netop fordi en skilsmisse er så følelsesmæssigt krævende og udmattende, er det de færreste, som har lyst til at date lige efter et sådant brud.

På et tidspunkt skal lysten dog nok vende tilbage, og når det sker, så rammes man af spørgsmål om, hvordan dælen man lige kommer i gang med at date som nyskilt.

Man er nemlig ikke ung længere, og de venner og veninder, som man førhen gik i byen med hver weekend, har nu stiftet familie og har derfor ikke længere tid til at fjolle rundt og jagte kærlighed og skøre oplevelser.

Heldigvis kan kærligheden findes mange andre steder end i byen, og herunder får du en række bud på hvor.

På en datingside

Der findes over 20 danske datingsider, og mange af medlemmerne på disse er i samme båd som dig – de er nemlig også fraskilte og bærer på bagage fra tidligere forhold.

Hvis du beslutter dig for at give en datingside en chance, bør du sætte dig ind i, hvilke datingsider der findes og altså ikke bare vælge den første og bedste.

Valget af datingside vil nemlig få stor indflydelse på dine succeschancer. I dit tilfælde vil sider som Nextlove eller 40plus nok ikke være tossede valg. Nextlove hender sig nemlig til fraskilte, mens 40plus er for singler over 40 år.

Læs også:  Konfirmationsplanlægning: Sådan planlægger du den perfekte konfirmation

På en datingapp

Et fint alternativ til datingsiderne er datingapps. Den største datingapp er uden tvivl Tinder, og du vil måske kunne finde din kommende kæreste herinde.

Dog er der en række ting, der taler imod, at du satser hele butikken på en datingapp som Tinder. Først og fremmest er langt de fleste Tinder-brugere under 30 år.

Derudover er mange af brugerne heller ikke synderligt seriøse i jagten på kærligheden. Mange søger i første omgang sjov og underholdning frem for kærlighed.

Gennem venner

Rigtig mange mennesker finder kærligheden gennem venner og bekendte. Når du er klar til at date, kan du derfor forsøge at række ud til nogle af dine venner og spørge, om de har en i netværket, som de tænker, du ville passe med.

Måske har de ikke blot en, men flere, og så kan du godt rydde kalenderen, for så er der dates fra mandag-søndag. Ikke dårligt, var?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like