Sådan afslører du dit barns køn for venner og familie

I Danmark er vi gode til at adoptere amerikanske traditioner. Se bare på Black Friday og Halloween. En anden amerikansk tradition, der er ved at vinde indpas i Danmark, er de såkaldte gender reveals. Dette er er en begivenhed, hvor et kommende forældrepar afslører over for omverdenen, om de skal have en pige eller en dreng. 

Nogle vælger at gøre et stort nummer ud af det og inviterer både venner og familie til at overvære afsløringen, mens andre foretrækker en lille intim begivenhed, kun med den nærmeste familie. Der findes også par, som eksklusivt vælger at gøre det privat over for hinanden. Uanset hvem og hvor mange man vil invitere, så skal man først og fremmest have fundet frem til kønnet. Det kan man enten gøre ved en scanning på sygehuset eller en skanningsklinik, eller man kan købe en test, der kan afsløre barnets køn. Hvis I er gravide og gerne vil lave en begivenhed ud af at afsløre jeres barns køn, så kan I finde inspiration og idéer i denne artikel.

Sådan planlægger I afsløringen

Når I skal i gang med planlægningen af jeres afsløring, så er der nogle vigtige ting, som I skal huske. Først og fremmest skal I have fundet ud af, hvem og hvordan I vil invitere. Skal det være over SMS eller gennem en Facebook begivenhed? I kan også gå all-in og få designet nogle invitationer, som I så kan sende ud til dem, I gerne vil have med på dagen. 

Udover invitationer, skal I også finde ud af, hvor I gerne vil holde begivenheden. Skal det være derhjemme? Eller skal I finde en lokation hvor der er plads til flere? Når I har dette på plads, skal I også finde ud af, om I vil servere forfriskninger eller et lille måltid. Disse tre ting er de mest essentielle.

Sådan udfører I jeres afsløring

Den sidste ting som I skal finde ud af, er hvordan I vil afsløre barnets køn. En af de mest populære metoder til dette, er ved at fylde en stor ballon med glimmer eller pulver, der farvemæssigt repræsenterer barnets køn. Denne ballon sprænger man så efterfølgende, sådan så farven på indholdet afslører kønnet på barnet. Her kan man vælge at springe den på helt almindeligvis, eller man kan gøre noget ud af det, som for eksempel at skyde med bue og pil, eller hvad I nu end synes der kunne være sjovt. Uanset hvad I vælger at gøre, vil det være en sjov og hyggelig begivenhed, som vil sprede glæde blandt jeres familie og jeres venner.

Læs også:  Den svære beslutning: Sådan forbereder I børnene på fremtiden, når I skal skilles
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like