Sådan kan hele familien være kreativ med bølgepap

Bølgepap er et fremragende materiale, når hele familien skal udfolde deres kreativitet. Uanset, om I har en gammel papkasse stående, som ikke skal bruges til noget, eller I bestiller bølgepap hjem udelukkende til formålet, er der rig mulighed for at slippe kreativiteten løs. Her får du 3 bud på kreative projekter af bølgepap, som hele familien kan samles om.

Bølgepap er et nemt og fleksibelt materiale, som kan bruges til en lang række forskellige kreative aktiviteter. Det er muligt at lave stort set ale med bølgepap, og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvis du leder efter en sjov og kreativ aktivitet med familiens yngste medlemmer, er bølgepap et oplagt materiale. Herunder får du en række kreative indspark til aktiviteter, ting og andet, I kan lave med bølgepap. Se et stort udvalg af bølgepap her, hvis du mangler inspiration.

#1: Lav en indianerprydelse i bølgepap

Børn elsker at lege cowboys og indianere – og det kan nu blive endnu mere virkelig med en krativ indianerprydelse i bølgepap. Dette kræver ikke meget bølgepap, og hvis I har en gammel papkasse eller andet stående, vil den egne sig fremragende til formålet.

Klip en strimmel ud, som kan nå hele vejen rundt om barnets hoved. Den skal gerne være omkring 4 centimeter i tykkelsen, mens længden varierer fra hovedform til hovedform. Lim den sammen i enden og sæt en fjer fast, som kan fungerer som prydselement.

#2: Byg en robot af bølgepap

Bølgepap egner sig særdeles godt til forskellige kostumer, og du kan med fordel anvende det til at lave en kreativ robot. Tag to gamle papkasser og brug dem til robottens hoved og mave. Skær huller i, så barnet har mulighed for at få det på.

Til armene bruges fire stykker bølgepap, som rulles sammen, så det bliver cylinderformet. Lim enderne sammen og brug dem henholdsvist til over- og underarm. Det samme gøres med benene. I kan nu male jeres robotkostume sølvfarvet, så det kommer til at ligne en ægte robot.

Læs også:  Arbejd hjemmefra: 4 jobs, du kan varetage fra hjemmet

#3: Byg en hule af bølgepap

Bølgepap er et forholdsvist hårdført materiale, selvom det er lavet af pap. Det skyldes bølgerne, der er inde i selve pappet, som gør, at det er langt mere robust end almindeligt pap. Derfor egner bølgepap sig særdeles godt til at bygge en hule, som ungerne kan lege i.

Der er ikke noget opskrift på, hvordan I gør, så det afhænger 100 % af jeres kreativitet. Til gengæld er der garanti for, at det bliver både sjov og udfordrende at bygge en hule – og I bestemmer selv, hvor meget vil gøre ud af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like